X Close

BLC
BEDRIJFSVOETBAL

Vergroot uw naamsbekendheid en werf nieuwe klanten

 

Met haar unieke ligging langs de A2 en meer dan 700 leden, waaronder 500 jeugdleden, biedt BLC bedrijven een interessante kans om haar naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten te werven. BLC is een gezonde vereniging en wordt geroemd om haar positieve sfeer. Combineer uw mediadoelstellingen met de sportieve omgeving van BLC.

 

De netto opbrengst van de sponsoring investeert BLC jaarlijks in structurele verbeteringen op het gebied van sfeer, gezondheid en spelvreugde.

 

Er zijn diverse mogelijkheden om partner te worden. Belangrijk is dat we met elkaar bespreken wat uw wilt bereiken en welke opties daar het beste bij passen. Er zijn allerlei mogelijkheden zoals tenuesponsor, een reclamebord, reclamedoek, BLC TV, ballenvanger, reclame langs de A2, sponsoring van bidons, vlaggen, inloopshirts, sponsor kleedkamer, wedstrijdbal van de week, sfeersponsor, sponsor jeugdtoernooi, hoofdsponsor Bedrijfsvoetbal, sponsor zomervoetbal jeugd, belettering dug outs, sponsor Den Bosch Easter Cup en materialensponsor.

Wij hebben de opties voor u op een rij gezet. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op en stuur een email naar sponsoring@svblc.nl